Herbergh d'Olde Marckt Ben jij onze nieuwe horecakanjer? voor de bediening. Twijfel niet, bel ons 0543-472951
Wij werken met verse producten. Wij bereiden zelf alle soepen, sauzen en dressings. Desserts worden ook zelf klaargemaakt. Seizoensproducten wordt ook mee gewerkt, o.a. asperges en wild. Wild wordt ook gedeeltelijk zelf geslacht. Gastvrijheid is bij ons heel belangrijk. Mede kennis van gerechten. Wijnadvies wordt ook veel toegepast bij ons. Verkooptechniek e.d. Oplettend- en attentheid is een pre. Vrolijke en prettige uitstraling. Toegankelijk naar de gast.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij vinden het erg belangrijk dat je gastvrij bent richting de gast. Oog voor detail en wees creatief. Leuk praatje met een gast kunnen maken en gastherkenning is binnen ons bedrijf ook erg belangrijk. Vlot, doch correct kunnen werken, je "ziet het werk", staat niet te kijken, maar pakt dingen snel op.
Wat biedt het bedrijf?
Wij zijn een klein en hecht team. Je bent collegiaal. Wil je doorleren (wijncertificaat e.d.) wij zullen dit vooral stimuleren en begeleiden. Daarmee maak je kans op een vaste aanstelling. Je krijgt pauze voor de lunch en diner. Diner eten wij vaak gezamenlijk. Eind van de werkdag even een drankje doen met z'n allen. Helpen elkaar eind van de dag met het werk correct af te sluiten.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op