Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Herberg de Brabantse Kluis We krijgen de beste gast reviews op ons team, daar wil je gewoon deel van uitmaken!

Wil jij tijdens je stage veel ervaring opdoen in de horeca op een breed werkgebied, dan ben je hier helemaal op het juiste adres. Je leert uiteraard de basis en het werken in de horeca, maar wil je meer diepgang, dan is daar zeker ook ruimte voor. Leer goed omgaan met het kassasysteem en het hotelreserveringssysteem, ben het aanspreek punt bij feesten of partijen, of zorg voor de placering van gasten op een drukke dag, een uitdagende taak die een goede planning nodig heeft. Uiteraard krijg je hier de juiste begeleiding voor. Iedere dag is anders en er valt altijd iets bij te leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent gastgericht en collegiaal, je past binnen ons enthousiaste team. Je stelt de gast voorop, je zorgt dat het ontbijt, de lunch, het diner, of de partij naar verwachting, of liever nog boven verwachting verloopt.

Wat biedt het bedrijf?

Je werkt in een wisselend rooster, met vroege en late diensten. We zijn 7 dagen per week open, daardoor kun je ook een weekenddag vrij zijn. Ons team biedt altijd groei kansen. We staan klaar voor elkaar en voor de gast.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder