Kok

Restaurant De Wachter Meewerken in een restaurant waarbij uit eten gaan een reis door het rijk der zintuigen is!

De student of werknemer doet volledig mee in het productieproces en het afmaken en doorgeven van gerechten in de keuken. Dit zowel voor lunch als het diner van woensdag t/m zaterdag.

Naar wie zijn wij op zoek?

Onze nieuwe collega is gemotiveerd, zeer flexibel, representatief, leergierig/zelfstandig, heeft oog voor detail en goede contactuele en sociale vaardigheden. Je bent een teamplayer, sociaal sterk, creatief en gemotiveerd.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden werken in een jong en gemotiveerd team, veel zelfstandigheid, opleidings- en stage mogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden met een salaris conform horeca- cao.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder