Meewerkend horeca ondernemer

de Eendracht Alkmaar in 't IJkgebouw De Eendracht biedt een gezellige werkplek waar samenwerken centraal staat en waar je kansen krijgt om mee te groeien met het bedrijf.

Als leerling of stagiaire krijg je een 'open kijk' in onze organisatie waar je echt onderdeel van uit maakt. We begeleiden je door alle facetten van het bedrijf en geven je de kans om te ontwikkelen. Na je ervaring bij de Eendracht heb je een hele brede kennis vergaard waar je je gehele carrière op terug kunt blijven vallen

Naar wie zijn wij op zoek?

Functie-eisen: Je hebt positieve energie, je helpt anderen graag, en hard werken met veel plezier zijn voor jou geen vreemde eigenschappen. Je bent stressbestendig. Je bent gastgericht. Communicatief vaardig en sociaal ingesteld. Bovenal heb je een big smile en plezier in het gastencontact. Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring. Uitkomsten; Je bent gastvrij naar zowel gast als collega. Je kan ‘upsellen’ zonder de gastvrijheid uit het oog te verliezen. Je communiceert tijdens het werk professioneel met gast, collega en leidinggevende. Je neemt verantwoordelijkheid voor de persoonlijke ontwikkeling

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je de mogelijkheid om te ontplooien in een veelzijdig en dynamisch bedrijf. De Eendracht is onderdeel van Het Horeca Kantoor, een jong, professioneel en hard groeiende hospitality organisatie met meerdere locaties in en rondom Amsterdam. We bieden een werkomgeving waar eigen initiatief beloond wordt met oneindig veel doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder