Assistent plant, dier of groene omgeving

GENKI GREENS Vind jouw groene passie bij Genki Greens!

Bij Genki Greens geloven we in de kracht van leren en groeien. We bieden jou een leerzame omgeving waarin je waardevolle praktijkervaring kunt opdoen en jouw groene skills kunt versterken. Je krijgt de kans om samen te werken met gepassioneerde professionals die jou begeleiden en inspireren rondom het productieproces van de microgroenten. Daarnaast bieden we flexibele werktijden die afgestemd kunnen worden op jouw opleidingsrooster. Je kunt bij ons betrokken worden bij diverse taken, waarbij jouw vaardigheden en interesse centraal staan. Je kunt je verdiepen het kweekproces van onze microgroenten en leren over duurzame landbouwpraktijken. Wij geven jou de kans om alle aspecten van onze lokale teelt te ervaren en jezelf verder te ontwikkelen in de groensector.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ongeacht het niveau van jouw opleiding, verwachten we vooral dat je enthousiast en leergierig bent. Je hebt een passie voor groen en wilt graag meehelpen aan onze missie op het gebied van duurzaamheid en gezondheid. Je kunt zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler die openstaat voor nieuwe uitdagingen!

Wat biedt het bedrijf?

Je komt te werken in een klein en gezellig team waar we samen streven naar duurzaamheid en gezondheid. Daarnaast mag je gratis producten mee naar huis nemen om zelf te proberen en hebben we af en toe gezellige etentjes bij onze klanten!

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Zorgdragen voor natuurlijke producten, dieren, materialen, middelen en/of de omgeving
  • P8-K1-W1 Verzorgt en/of onderhoudt natuurlijke producten, dieren en/of groene (leef)omgeving
  • P8-K1-W2 Onderhoudt materialen, middelen en werkomgeving
  • P8-K1-W3 Transporteert materialen, middelen, natuurlijke producten en/of dieren

lees verder