Legal, Insurance & HR Services Specialist

E.H. Weltevrede Assurantiën B.V. Klantmedewerker schadeverzekeringen - hypotheken - financieel - commercieel / Legal Insurance and HR specialist (4)

De student gaat binnen ons bedrijf heel divers aan het werk. Wij kennen geen verschillende afdelingen. Wij streven erna dat alle medewerkers allround gecertificeerd zijn om alle werkzaamheden voor de klant zelf uit te mogen voeren. Wanneer een klant bij ons komt voor een hypotheekgesprek moeten wij dit kunnen combineren met een daaropvolgend gesprek omtrent de verzekeringen etc. We vinden het dan ook belangrijk dat de student alle facetten van het vak leert. van een autoverzekering- tot een zorgverzekering, hypotheek, levensverzekeringen, lijfrentes etc. Ieder product die wij voor een klant aan kunnen bieden vergt zijn eigen kennis van dit product. We nemen de student mee langs alle paden binnen het kantoor. Taken van de student; - Administratie - Telefoongesprekken - Adviesgesprekken bijwonen - Offertes maken - Casussen uitwerken - Marketing / Sociale media - Commerciële taken

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over een vlotte babbel, initiatief nemend, is commercieel en toont vooral veel interesse. Wij zijn een vrij open bedrijf en de student krijgt bij ons veel vrijheid echter moeten zij goed met deze vrijheid om kunnen gaan. Vertrouwen is dan ook heel belangrijk.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een klein maar hecht team die veel aandacht heeft voor elkaar. We hebben veel vrijheid binnen het kantoor qua openingstijden, thuiswerk mogelijkheden, veel tijd om aan je stageverslag te werken etc. Binnen het kantoor bieden wij veel doorgroeimogelijkheden. Gezien de ontwikkelingen binnen ons kantoor zouden wij bij een positieve stageplek graag een vaste aanstelling aan de student willen aanbieden. Tijdens deze vaste aanstelling heb je de mogelijkheid om je verder op te leiden binnen het kantoor tot een volleerd financieel adviseur.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder