Marketing & Communication Specialist

Epic website Medewerker marketing en communicatie

Hallo toekomstige SEO specialist, Bij Epicwebsite geloven we in de kracht van effectieve online zichtbaarheid. Als stagiair in het veld van Marketing & Communicatie zul je je voornamelijk richten op SEO-optimalisatie en alles wat daarmee te maken heeft. Hierbij een blik op wat je te wachten staat. Hoe ziet een werkdag eruit? Je begint je dag met een update van het marketingteam, waarbij de focus ligt op onze SEO-strategieën en -prestaties. Vervolgens duik je diep in de data, analyseer je zoekwoorden, optimaliseer je content en werk je aan linkbuilding activiteiten. Op welke afdeling werk je? Je bent een essentieel onderdeel van ons SEO-team binnen de Marketing & Communicatie afdeling. Dit team is gepassioneerd over het verhogen van de online zichtbaarheid en het trekken van kwaliteit verkeer naar onze projecten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Om succesvol te zijn in de rol van SEO specialist bij Epicwebsite, zijn er bepaalde vaardigheden en eigenschappen die van groot belang zijn. Hierbij een overzicht van de kernvaardigheden waar we naar op zoek zijn: Analytisch denkvermogen: Het vermogen om grote hoeveelheden data te analyseren en daaruit relevante inzichten te halen is essentieel. Je moet patronen kunnen herkennen, prestatieproblemen kunnen identificeren en strategieën kunnen aanpassen op basis van je bevindingen. Oog voor detail: SEO gaat vaak over de kleine dingen. Of het nu gaat om het optimaliseren van meta-tags, het opsporen van gebroken links of het nalezen van content op zoekwoorddichtheid, precisie is cruciaal. Creativiteit: Terwijl SEO vaak technisch van aard is, is er ook ruimte voor creativiteit, vooral als het gaat om contentcreatie en linkbuilding strategieën. Zelfstandigheid: Hoewel je deel uitmaakt van een team, wordt er van je verwacht dat je zelfstandig kunt werken, initiatief neemt en proact

Wat biedt het bedrijf?

Doorgroeimogelijkheden: We erkennen talent en harde werkers. Na je stageperiode zijn er mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf, of dat nu in een meer gespecialiseerde SEO-rol is of in een leidinggevende positie binnen het marketingteam. Kans op een vaste aanstelling: We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde individuen om ons team te versterken. Als je tijdens je stageperiode uitmuntend presteert, is er een goede kans dat we je een vaste positie binnen Epicwebsite aanbieden. Werken vanuit het WTC gebouw in Almere: Ons kantoor is gevestigd in het prestigieuze World Trade Center gebouw in Almere. Dit biedt niet alleen een inspirerende werkomgeving met geweldige faciliteiten, maar het is ook een uitstekende locatie voor netwerkmogelijkheden met andere professionals.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder