Restaurant Bakboord Bij ons staat voorop het plezier in werk en jou zien ontwikkelen zodat jouw baan een investering in je eigen toekomst is
Samen met een leermeester gaat de leerling alle facetten leren van het koksvak. Uiteindelijk zal hij zijn eigen partie moeten kunnen draaien. Zoals elke dag wordt er eerst gewerkt aan de mise en place. Vervolgend wordt er gezamenlijk gegeten om klaar te zijn voor het diner. Tijdens het diner staat je in je partie samen met je leermeester en maakt de gerechten.
Naar wie zijn wij op zoek?
• Woonachtig in de regio Almere. • Passie voor gastronomie.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden: * Uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. * Persoonlijk training- en ontwikkelingsprogramma. * Opbouw in Pensioenfonds Horeca & Catering. * Een uitdagende baan op Fulltime of Parttime basis. * Een plezierige en vriendelijke werkomgeving.. * Realistische en flexibele werktijden en pauzes. * Een veilige werkplek en gezonde personeelsmaaltijden. * Bij toerbeurt een vrij weekend is bij ons wel bespreekbaar.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat