Archeon Novum BV
je helpt alle koks in de keuken met het voorbereiden van maaltijden en gerechten. Dit wordt ook wel de mise-en-place genoemd en kent taken als: zorgen dat alle producten en ingrediƫnten klaarstaan, snijden van groenten, klaarmaken van sauzen en het opmaken van de borden. Wij bieden alles van ontbijt tot een geserveerd diner en alles wat daar tussen zit. Vele bbq's maken het werken met vlees extra leuk. Daarnaast hebben we een pannenkoeken restaurant wat ook te bezoeken is na sluitings tijd van het park. Tot slot volgen we ook de trends en bieden we ook vegetarische gerechten aan. Als zelfstandig werkend kok leren we alles om zelfstandig aan de slag te kunnen. Van bestelling tot aan het serveren van een ontbijt, lunch of diner.
Naar wie zijn wij op zoek?
Leergierig Doelgericht Klantvriendelijk
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een unieke stage plaats aan in een historsiche omgeveing met een fijn en gezellig horeca team.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan