Restaurant de Zeeger Enthousiaste en leergierige leerling leidinggevende bediening gezocht!
Als stagiair(e) leidinggevende bediening bij De Zeeger krijg je de kans om belangrijke managementvaardigheden te ontwikkelen in een dynamische horecagelegenheid. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van het bedienend personeel en het garanderen van een uitstekende service aan onze gasten. Jouw rol is cruciaal in het coördineren van de werkzaamheden en het waarborgen van een soepele gang van zaken in het restaurant.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde student of werknemer die een passie heeft voor hospitality en klantenservice. Bij De Zeeger vinden we het belangrijk dat onze gasten zich welkom en gewaardeerd voelen, en daarom zoeken we iemand die met een glimlach en een positieve instelling aan de slag gaat. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wat biedt het bedrijf?
Bij De Zeeger bieden we een uitdagende en leerzame stageplek waar je jezelf kunt ontwikkelen tot een bekwame leidinggevende in de horeca. Je wordt begeleid door ervaren professionals die je de kneepjes van het vak leren en je ondersteunen bij je groei.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken