Manager / ondernemer horeca

La Base Amersfoort Restaurant La Base Pizza Amersfoort - voor jong/oud, snelle eters & lange zitters!

Bij La Base Pizza hebben we een leuke stageplek vrij! Ben jij op zoek naar een stage waarin je uitgedaagd wordt, waarin we je leren leiding te geven en het overzicht te bewaren in het heetst van de strijd? Dan zijn wij op zoek naar jou! We bieden een leuke stage plek met doorgroeimogelijkheden, een gezellig team, teamuitjes, trainingen en nog veel meer. Bij La Base Pizza serveren we de Napolitaanse pizza, pizza zoals pizza oorspronkelijk is uitgevonden. In onze steenoven, die 480 graden Celsius wordt, worden de pizza's in 60 tot 90 seconden gebakken! Vervolgens gaan ze een pizzadoos in of worden ze naar tafel gebracht. Bij La Base Pizza hebben we een divers aanbod aan gasten. Jong en oud komt bij ons dineren. Sommigen met een pizza en een drankje, en sommigen uitgebreid met een voorgerecht, nagerecht en een exclusieve fles wijn! Kortom zijn wij een restaurant die volop draait en waar altijd wat te doen is! Meer informatie? Bel, mail of stuur een insta DM! @la_base_pizza!

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij een enthousiaste, leergierige student met een vlotte babbel? Dan is La Base Pizza wellicht wel een hele leuke stageplek voor jou! Als je niet vies bent van hard werken, kan multitasken en als het jouw doel is om al onze gasten tevreden de deur uit te laten gaan? Dan zijn wij perfect voor elkaar.

Wat biedt het bedrijf?

Bij La Base Pizza hebben wij een jong, gezellig en hecht team. Het hele team is goed in omgang met elkaar, maar vindt het ook leuk om hard te werken met elkaar! La Base Pizza Amersfoort is 1 van de 3 vestigingen van La Base Pizza. We zijn aan groeiend bedrijf met daarbij ook doorgroeimogelijkheden. Doorgroeimogelijkheden op de voorgrond, achtergrond (denk aan marketing, social media en hr), in 1 vestiging of in meerdere vestigingen!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder