Mariënhof Amersfoort B.V. Vacature Stage allround medewerker events
De voorbereidingen voor komend jaar zijn alweer in volle gang en daarom zijn wij voor onze monumentale evenementen locatie op zoek naar een sprankelende Allround event medewerker. Heb jij liefde voor het vak en passie voor de Hospitality branche? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team! Jouw stage plek! Een prachtige monumentale eventlocatie vol bedrijvigheid. De Mariënhof is een award winning evenementen locatie in de binnenstad van Amersfoort. Het pand heeft een rijke geschiedenis die 500 jaar teruggaat. Vandaag de dag vinden er volop evenementen, congressen, bruiloften en nog veel meer bijeenkomsten plaats op onze locatie. Daarnaast is onze Wijnbar Zuster Margaux gevestigd in het pand wat zorgt voor veel bedrijvigheid van gasten die ongedwongen genieten in de tuin of in de bar van een goed glas wijn. Bij ons op de locatie staat sprankelende gastvrijheid centraal en hiermee maken wij dagelijks het verschil.
Naar wie zijn wij op zoek?
VAN ALLE MARKTEN THUIS? DAT BEN JIJ! Als allround stagiair events bezorg jij onze gasten een onvergetelijke dag/ avond. Je verzorgt evenementen van A tot Z. Van voorbereidingen en opbouwwerkzaamheden tot de uitvoer op de dag zelf. Je bent dagelijks met eten en drinken bezig en bezorgt al onze gasten een onvergetelijke dag! Je bent het visitekaartje van onze locatie en ziet elke dag bij ons als een mooie kans om samen met je collega’s de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Ervaring in de horeca is geen pré (Als je nog geen ervaring hebt ben je bij ons ook aan het goede adres! Met onze ervaring en award winning bedrijven kunnen wij je gemakkelijk alle kneepjes van het vak leren). DIT BEN JIJ: Een enthousiaste collega waarbij gastvrijheid in de genen zit. » Je weet van aanpakken, straalt gastgerichtheid uit en bent representatief. » Je vindt het leuk om in teamverband te werken. » Met jou kunnen we lachen! Gezelligheid breng jij mee.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat