Manager / ondernemer horeca

Stichting Projecthuis Madiba Stagiair management in dynamische maatschappelijke omgeving

Stagiair management Opleidingen: Manager/ondernemer horeca, leidinggevende keuken/-bediening en facilitair leidinggeven. Kan jij snel schakelen en gaat je hart sneller kloppen van organiseren? Bij ons maatschappelijke Projecthuis met biologisch restaurant in één, is altijd wat te doen. Affiniteit met gezond en/of biologisch eten is een pré. Je leert bij ons alle facetten om een onderneming te managen. Je helpt bij het aansturen van het restaurant- of keukenteam, leert zelfstandig openen en sluiten, maken van roosters, organiseren van zalen en natuurlijk financiële taken en administratieve werkzaamheden. Kortom, alle taken van een manager! Een echte spin in het web als het om organiseren gaat, want er gebeurt dagelijks veel op de werkvloer. Het belangrijkste is dat alle gasten optimaal kunnen genieten van alle faciliteiten. Het aantal dagen en uren is in overleg. Het zal variërend zijn van dinsdag tot en met vrijdag tussen 8.30 – 17.30 uur.

Naar wie zijn wij op zoek?

Oog voor detail, flexibel, snel schakelen en een groot hart.

Wat biedt het bedrijf?

Een veilige gezellige omgeving waar je snel opgenomen wordt in het team.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder