The Blueberry Amersfoort-Noord Wil jij een echte horecatopper worden? Solliciteer dan voor deze leuke stageplaats bij The Blueberry in Amersfoort-Noord
Het leren/werken bij The Blueberry is erg divers, je leert tijdens deze periode alle kneepjes van het vak. The Blueberry is een op Amerika geïnspireerd ontbijt en lunchrestaurant met een ruim terras. De taken zijn zeer divers, van het ontvangen van gasten, het klaarmaken van gerechten/drankjes, het beheren van de voorraad, het doen van reserveringen en het zorgen voor een goede coördinatie, tot natuurlijk het zorgen voor een gezellige sfeer in het restaurant. Zorgen dat gasten blij het restaurant verlaten is elke dag weer onze missie!
Naar wie zijn wij op zoek?
Het fijn vinden om samen te werken en de gasten vrolijk en enthousiast te ontvangen vinden we super belangrijk. Daarnaast zijn het nemen van initiatief, het netjes en zorgvuldig kunnen (samen)werken en liefde voor de producten waarmee we werken onmisbaar.
Wat biedt het bedrijf?
Wie weet wordt jij wel een vast onderdeel van ons team tijdens en na jouw opleiding, hoe super zou dat zijn? We hebben een gezellig en ervaren team, die graag de kennis deelt. We doen regelmatig leuke dingen samen.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf