Marketing & Communication Specialist

Wolfpack of Women Enthousiaste marketing en communitcatie Stagaire

Als stagiair(e) bij Wolfpack of Women werk je direct samen met mij als zelfstandige ondernemer, zonder afdelingen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Je taken zijn divers: van het beheren van onze online community en het schrijven van nieuwsbrieven tot het creëren van content voor sociale media. Daarnaast help je mee met het organiseren van events zoals borrels en diners, en ondersteun je bij marketingactiviteiten. Je leert hoe je een community beheert, effectieve communicatiecampagnes opzet en content creëert. Ook werk je met tools zoals plugandpay.nl en krijg je inzicht in het ontwikkelen van groeistrategieën. Deze stage biedt je een uniek kijkje in het zelfstandig runnen van een bedrijf, waarbij je nauw betrokken bent bij alle processen van begin tot eind.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiair(e) die graag verantwoordelijkheid neemt en zelfstandig kan werken. Je volgt een MBO-niveau 4 opleiding in Marketing, Communicatie of een vergelijkbare richting. Creativiteit en een vlotte pen zijn belangrijk, want je gaat veel schrijven voor onze nieuwsbrieven, sociale media en community. Je bent sociaal, proactief en vindt het leuk om mee te denken over hoe we onze community kunnen laten groeien. Ervaring met social media en contentcreatie is een pre, maar geen vereiste. Daarnaast ben je nieuwsgierig en bereid om nieuwe tools te leren gebruiken, zoals plugandpay.nl. Zelfstandigheid en initiatief nemen zijn belangrijk, omdat je direct samenwerkt met mij als ondernemer zonder afdelingen. Als jij creatief bent en zin hebt in een veelzijdige stage waar je veel leert, dan zijn we op zoek naar jou!

Wat biedt het bedrijf?

Als stagebedrijf biedt Wolfpack of Women jou een unieke leeromgeving waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en direct betrokken bent bij alle aspecten van het bedrijf. Je krijgt de kans om je creativiteit en ideeën in te zetten, waarbij je ruimte hebt om mee te denken over strategieën en de groei van onze community. Je leert werken met social media, contentcreatie, nieuwsbrieven en communitymanagement. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om ervaring op te doen met marketingtools zoals plugandpay.nl. We bieden flexibele werktijden, waarbij je zowel vanuit huis als op locatie in Amersfoort kunt werken. Je krijgt persoonlijke begeleiding van mij, en we bespreken samen de doelen die je tijdens je stage wilt bereiken. Uiteraard is er ook ruimte voor gezelligheid, zoals tijdens onze events en borrels. De stagevergoeding wordt in overleg bepaald.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder