Manager / ondernemer horeca

Restaurant Aan De Poel

Bij Aan de Poel(**) is er altijd ruimte voor nieuwe gastheren en gastvrouwen. Je wordt met open armen opgevangen binnen ons team en we laten jou zien hoe de top van de gastronomische wereld eruit ziet. Er wordt van je verwacht dat je initiatief neemt en doorzettingsvermogen toont om zo tot een hoger niveau te komen. Restaurant Aan de Poel telt een groot hoeveelheid aantal vaste gasten die wekelijks een bezoek brengen, daarnaast is het populair voor bedrijfsgroepen en culinaire toeristen van over de hele wereld. Met wekelijks wisselende menu's, de hoogste kwaliteit producten zowel Food als Beverage draagt Aan de Poel bij aan de gastronomische top van Nederland. Ben jij klaar om een stap te zitten richting de restaurant top van Nederland onder begeleiding van de beste gasteheren/vrouwen en sommeliers, stuur dan een mail naar info@aandepoel.nl of contacteer ons via 020 - 345 1763.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het is belangrijk dat in de top van horeca Nederland elke werknemer over bepaalde vaardigheden beschikt. Maître/Sommelier Robbert Veuger (eigenaar) heeft echter een andere visie op deze uitspraak. Een persoon die doorzettingsvermogen en wilskracht bezit is al voor de helft op weg om zich te kunnen aansluiten bij de top gastronomie van Nederland. Met borden lopen, oog voor detail, hoe er wordt gesproken naar gasten toe, snelheid van werken kan allemaal aangeleerd worden en is ook bij onze top gastheren/vrouwen en sommeliers aangeleerd. Bij Aan de Poel focussen we op het beter maken van onze collega's en een bepaald talent dat past binnen de gastronomie te ontdekken en te verbeteren. Ook als je onervaren bent, maar de wilskracht en doorzetting hebt om je te voegen tot de Michelin horeca ben je welkom bij Aan de Poel.

Wat biedt het bedrijf?

Restaurant Aan de Poel is op zich zelf een bijzonder voorbeeld van een werkplek waarin alles mogelijk is. Los van een hecht, jong, bruisend en gemotiveerd team. Kijkt onze Maître (Daan van Splunteren) naar doelgericht werken en zelfontwikkeling. Binnen het bedieningsteam van Aan de Poel werken wij met bepaalde doelen waar een collega maandelijks mee bezig is om zo zichzelf tot een nieuw niveau te tillen. Daarnaast kijken we ook naar hoe we op persoonlijk vlak stappen kunnen zetten om progressie te boeken als persoon zijnde. Hiernaast wordt er altijd om 11:30 geluncht en om 17:30 gedineerd. Werkt iedereen 4 dagen, zijn wij op zondag en maandag gesloten en draaien wij op zaterdag alleen diner-servies. Als een nieuwe leerling zich dusdanig ontwikkeld in haar/zijn stageperiode is er altijd ruimte voor een gesprek die leidt tot vaste aanstelling, dit zal na de stageperiode besproken worden met de bedrijfsleider.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder