Kok

Restaurant de Jonge Dikkert

Koken is je passie en je bent altijd bezig met de laatste trends op het gebied van producten en kooktechnieken. Je wilt leren hoe je kunt spelen met kleuren, smaak en presentatie. De gast het liefst elke dag opnieuw verrassen zit je in het bloed. Je deinst niet terug voor de uitdaging en wilt graag met verse producten de lekkerste gerechten klaar maken. Je voelt je thuis in de smaakvolle wereld van de professionele keuken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder