De Kookfabriek Amsterdam Organiseer evenementen bij de grootste kookstudio van Nederland!
The Farm Kitchen's Kookfabriek is een kookstudio met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Groningen en Eindhoven. We verzorgen kookworkshops en culinaire evenementen op maat. Tijdens je stage loop je mee bij alle onderdelen van ons bedrijf. Je start met het geven van de kookworkshops voor kleine groepen, hiervoor leren we je alle vaardigheden die je nodig hebt. Als je dit zelfstandig kunt doen leren we je meer over de organisatie achter de schermen. Denk aan de inkoop van ingrediƫnten, tijd-management en personeelsplanning. Het uiteindelijke doel is dat jij leert om van A tot Z een culinair evenement kunt organiseren. Daarnaast draai je een tijdje mee op ons kantoor. Daar leer je het aannemen van reserveringen, maken van offertes en versturen van facturen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken studenten die het leuk vinden om te werken in een team en goed met gasten om kunnen gaan. We ontvangen verschillende soorten gezelschappen, dit gaat van formele zakelijke partijen tot vrijgezellenfeestjes. Dus het is belangrijk dat je je op ieder gezelschap kunt aanpassen.
Wat biedt het bedrijf?
Bij The Farm Kitchen's Kookfabriek werk je in een klein, maar hecht team. Wij zorgen natuurlijk iedere dag voor lekker eten en we vinden het belangrijk dat je voldoende pauze krijgt op een dag. Na jouw stage zijn er zeker mogelijkheden om bij ons te blijven werken.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf