Meewerkend horeca ondernemer

Anne&Max Amsterdam Oostenburg Enthousiaste en energieke collega gezocht!

Bij Anne&Max hebben wij niks te verbergen. Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenken vol aandacht cappuccino, de warme croissants komen net uit de oven terwijl er een grote clubsandwich wordt bereid. Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk biologisch, vers bereid en afgestemd op het seizoen. Daarom werken we met zoveel mogelijk fairtrade en biologische producten. Binnen de cultuur van Anne&Max staan onze normen en waarden centraal. Zij vormen de basis van een goede werksfeer waarin iedereen graag meedenkt en de ruimte krijgt om zaken te verbeteren en te vernieuwen. Wij zorgen ervoor dat iedereen binnen de cultuur deel uitmaakt van het concept en daar ook verantwoordelijkheid voor draagt. Wij willen dat iedereen trots is om deel uit te maken van Anne&Max omdat het aansluit bij de waarden die voor jezelf ook gelden.

Naar wie zijn wij op zoek?

We verwachten dat je enthousiast bent, bereid om veel te leren en de handen uit de mouwen wilt steken.

Wat biedt het bedrijf?

8 tot 38-urige werkweek 25 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur) Fooi, personeelskorting en regelmatig bedrijfsuitjes Interne en externe opleidingsmogelijkheden

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder