Assistent dienstverlening

BCN Amsterdam Arena Ben jij nog op zoek naar een leuke stageplaats? Ben je enthousiast om jezelf te ontwikkelen in een dynamische omgeving? Wij zijn binnen BCN, bestaande uit 6 vestigingen, altijd op zoek naar toppers die Hospitality willen leren!

Onze visie op een stage bij BCN is dat jij tegelijkertijd leert en werkt, onder goede begeleiding van een BCN stagebegeleider, met als doel dat jij jezelf ontwikkelt tot een volwaardige medewerker binnen BCN. Je bent daarom al snel zelfstandig werkzaam en draagt bij aan het verder professionaliseren van de dienstverlening van BCN. Gedurende jouw stage draai je mee op de afdeling Banqueting. Werkzaamheden die hierbij horen zijn het op orde brengen van zalen voor aanvang van een bijeenkomst, het controleren van alle centrale ruimtes en deze waar nodig bijvullen en het ontvangen van gasten. Overige werkzaamheden die je tijdens je stage kan verwachten zijn: - Onderhouden van de koffiemachines en bijvullen van koelkasten; - Verrichten van kopieer/printopdrachten; - Ontvangen en verwerken van binnenkomende goederen; - Ondersteunen in het restaurant; - Meedraaien achter de receptie. Door deze ervaring vergroot je je kansen als starter op de arbeidsmarkt!

Naar wie zijn wij op zoek?

* Je straalt gastvrijheid uit en hebt affiniteit met de Horeca of Hospitality; * Je bent altijd hongerig naar nieuwe kennis en groei; * Je straalt enthousiasme en energie uit.

Wat biedt het bedrijf?

Gezellig team, fulltime begeleiding in je stage, mogelijkheid tot (bij)baan, na of naast je stage. Vele stagiairs zijn na hun stage of opleiding in dienst gekomen, dus volop ontwikkelingsmogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Voert ondersteunende werkzaamheden uit
  • P2-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar
  • P2-K1-W2 Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving
  • P2-K1-W3 Staat derden te woord en verwijst hen door

lees verder