Clayton Hotel Amsterdam American Can you convince us that you are the best intern? We look forward to your application!
Allround Stagiaire F&B In the morning you wake up early, because you have a breakfast shift. Together with your colleagues you will make sure the breakfast is ready and you provide guests with coffee and tea. Tomorrow you have a late shift and you will be helping during diner. Next to Café Americain you will be trained in Room Service and Banqueting. No day is the same for a F&B intern in our hotel and that’s why this internship will be so much fun! You enjoy the enthusiastic guests and make sure to provide them with the best service possible. Because if you are happy, your guests will be as well!
Naar wie zijn wij op zoek?
• You are social and you have a friendly and welcoming attitude; • You are immune to stress, work diligent and have a sense of responsibility; • You have a hands-on mentality and are a good listener; • You have a proactive attitude; • You like to work in teams but are also capable of working independently; • You live in the Amsterdam area; • You are fluent in Dutch and English.
Wat biedt het bedrijf?
- Room for development, own initiative and growth; - A dynamic, nice and amicable work environment; - A varied and educational internship; - A fitting internship allowance; - Discount on overnight stays and F&B in the hotels within our group; - Career opportunities after your internship;
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers