Leidinggevende bediening

Clayton Hotel Amsterdam American Ready to learn in Amsterdam’s famous ambitious Art Deco restaurant Café Americain? Join us!

• Be thoroughly familiar with all menu items, including ingredients and food allergens, and wine list in order to assist guests and answer questions accurately; • Ensure restaurant is clean and in order at all times, including tables, chairs, floors, walls, ceilings, temperature and décor; • Ensure sequence of service is followed for all guests; • Greet guests, take food and beverage orders, and suggestive sell; • Serve food and beverages, ensuring timeliness, completeness, and accuracy; • Maintain tables by clearing finished plates, glassware, silverware, trash, and other items; • Polish and set up china, glassware, silverware, and service items; • Maintain positive and professional communication with all staff; • Be knowledgeable of property facilities, services, hours of operation, in-house events, conferences, and amenities to proactively assist guests.

Naar wie zijn wij op zoek?

• You have a high level of responsibility and are service oriented; • You are fluent in Dutch and English. Any other language? Fantastic! The more the merrier; • You have a presentable appearance; • You have excellent communication and service-related skills; • You are highly motivated, a flexible personality, with the ability to handle stress well; • You have a proactive attitude, are creative and you see everything that happens; • Knowledge of wines and drinks, or at least you are keen to learn more about it.

Wat biedt het bedrijf?

• A dynamic yet congenial work environment; • Room for development, own initiative and growth; • Discount on overnight stays and F&B in the hotels within our group; • Capacity for own creativity and initiative; • Training and career opportunities; • Inhouse experience after probation period.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder