Conservatorium Hotel Conciërge Stage
Welkom in de wereld van ongeëvenaarde gastvrijheid en luxe belevingen! Als jij gelooft in de kracht van persoonlijke aandacht, het vervullen van wensen en het creëren van gepersonaliseerde ervaringen, dan is dit de perfecte stage voor jou! Wat ga je doen? Tijdens de Conciërge stage anticipeer je op de wensen en behoeften van de gasten. Nog sneller dan de gast zelf, weet jij al waar hij/zij blij van wordt en je maakt indien gewenst een compleet programma voor het verblijf in Amsterdam. Je bent dé host van ons hotel en van de stad. In die functie ben je helemaal op de hoogte van de verschillende musea, activiteiten en festiviteiten in Amsterdam en omgeving. Enthousiast overleg je met gasten wat zij willen gaan doen en zien, jij boekt vervolgens voor hen de gekozen restaurants, musea, tours, transfers en meer. Hierdoor creëer jij een onvergetelijke ervaring die onze gasten keer op keer naar ons luxe hotel terug zal laten keren.
Naar wie zijn wij op zoek?
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; • Je volgt een MBO/HBO studie aan een Nederlandse hogeschool; • Kennis van Amsterdam en affiniteit met organiseren is mooi meegenomen; • Je bent ten minste beschikbaar voor een periode van 6 maanden; • Je hebt een proactieve en service gerichte houding.
Wat biedt het bedrijf?
• Een passende stagevergoeding en een maaltijdvergoeding van €50 per maand; • Reiskostenvergoeding op basis van je woon-werkverkeer; • Wekelijkse personal training sessies op locatie; • Een uniform dat op het werk wordt verzorgd; • Een inspirerende werkomgeving waar je de mogelijkheid hebt om gratis cursussen en trainingen te volgen; • Amsterdam F& B Discount Card - 50% korting om te dineren in de beste hotel-restaurants van Amsterdam; • Ervaar onze 'joie de vivre' tijdens diverse collega-evenementen en vieringen.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten