Manager / ondernemer horeca

Corendon Amsterdam Nieuw-West F&B Stagiaires gezocht - Corendon Amsterdam Nieuw West

Voor onze F&B afdeling zijn wij op zoek naar stagiaires. Onze F&B afdeling bestaat uit ons mondi restaurant: ontbijt en bar. Tevens hebben wij een Bazar in het hotel, waar gasten 24/7 terecht kunnen voor gemak artikelen zoals wijn, chips, producten voor persoonlijke verzorging, frisdrank etc. Je draait zowel ontbijt, lunch en dinershiften mee met het team. Je bent verantwoordelijk voor het uitserveren van eten en drinken, verwelkomen van gasten, service verlenen bij vragen van gasten over onze producten of bijvoorbeeld allergieën en zorgt ervoor dat onze gasten het restaurant verlaten met een glimlach.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een leergierige student die het leuk vindt om met gasten in contact te zijn en hun een geweldige avond te bezorgen. Je bent goed op de hoogte van onze producten en kunt aan tafel ook verkopen. Bijvoorbeeld de fles wijn die net iets duurder is dan dat de gast in eerste instantie wilde kiezen. Je hebt oog voor details, bent flexibel en communicatief sterk.

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons ben je onderdeel van de Corendon familie. We heten je van harte welkom in ons team van gezellige en lieve collega's. We doen leuke dingen met elkaar, je krijgt de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en onze Corendon App en we zorgen ervoor dat je terugkijkt op een leuke, gezellige en leerzame stage. Daarnaast zullen we je begeleiden met de taken die je vanuit school moet doen en leren en zorgen we er samen met jou voor dat je je stage afrond met een mooi cijfer.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder