Manager / ondernemer horeca

Doppio Espresso Amsterdam Zuidas BBL stageplek beschikbaar, vol=vol.

Bij Doppio Espresso Zuidas is er 1 plek beschikbaar voor een zeer enthousiaste, hardwerkende, gastvrije en verantwoordelijke leerling. Je komt te werken in een leuk team van part timers in hartje Zuidas. In een bruisende omgeving wat met het openbaar vervoer heel goed te bereiken is. We zijn alleen op werkdagen overdag geopend van 7.30 tot 18.30 en sinds kort op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Plenty of time dus om naast je stage een social life te hebben :). Naast de normale werkzaamheden van de diverse posities(barista, bediening, keuken) wordt je verantwoordelijk voor een aantal manager taken, zoals bijvoorbeeld social media, inkoop, roosters maken, sollicitatiegesprekken, voorraadbeheer, etc etc . Een belangrijk onderdeel van onze zaak zijn de HACCP regels. Je hebt nu in ieder geval een eerste indruk en als je geïnteresseerd bent reageer je met een korte motivatiebrief met cv en een representatieve foto. Vermeldt tevens de duur van je stage en aantal te vervullen uren

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierig, communicatief vaardig, inzet en gemotiveerd. Gastvrij, commercieel.

Wat biedt het bedrijf?

Een leuke leeromgeving in een zaak met voornamelijk vaste gasten die je dagelijks of zelfs meerdere keren per dag ziet. Je wordt uitgedaagd om je vaardigheden verder te ontwikkelen ; bijvoorbeeld social media bij houden. En nog veel meer maar dat bespreken we tijdens ons live gesprek.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder