Marketing & Communication Specialist

Esdoorn de Vries Stage Marketing Communicatie bij het gezelligste sales- en recruitmentbureau van Amsterdam!

Als Stagiair(e) Marketing en Communicatie bij Esdoorn de Vries krijg jij de kans om in een écht jong team praktijkervaring op te doen en van grote waarde te zijn voor ons en onze klanten! Je zult meer dan een bijrol vervullen. Vanaf dag één word je meegenomen in de bedrijfsprocessen en krijg je verantwoordelijkheid. Heb je daarnaast ideeën over hoe wij nog meer uit onze marketing kunnen halen, bijvoorbeeld door nieuwsbrieven, events, interviews met klanten, podcasts en campagnes? Dan zijn we helemaal blij met jou: eigen initiatieven waarderen wij enorm, en we helpen je graag deze tot een succesvol resultaat te brengen. Onze werkdagen beginnen om 9:00 en eindigen om 17:30 bij ons kantoor in Amsterdam. Iedere maand gaan wij met het hele team naar een padelbaan om met elkaar te bewegen. Ga jij de volgende keer mee?

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een leergierige creatieveling die bruist van de ideeën en gestructureerd te werk gaat. We verwachten niet van je dat je alles al kan en weet: we willen je juist helpen jezelf verder te ontwikkelen tot een geweldige marketing professional! Het is wel belangrijk dat je communicatief sterk bent, zowel in gesprekken als op papier. Ook is een actieve houding een must, samen met het vermogen om zelfstandig te werken en initiatief te tonen.

Wat biedt het bedrijf?

Gedurende de stage krijg je volop mogelijkheden om door te groeien en je vaardigheden verder te ontwikkelen. We bieden een leerzame ervaring waarin je wordt klaargestoomd voor een succesvolle carrière, met volop kansen om te groeien en jezelf te bewijzen in een stimulerende en ondersteunende werkomgeving. 'Wat zijn jouw taken? Je zult betrokken worden bij de bedrijfsprocessen en ondersteunen waar nodig. Maar dat is niet alles! Als jij initiatief toont en met goede ideeën komt, krijg je ook alle ruimte om deze uit te werken!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder