Marketing & Communication Specialist

Eye Filmmuseum Stagiair(e) Marketing & Communicatie Netwerk Filmeducatie bij Eye Filmmuseum

We zoeken een student met liefde voor film die zich graag buigt over communicatievraagstukken en wil helpen om onze filmdatabase voor het onderwijs zichtbaar te maken. Je wordt onderdeel van de afdeling Educatie van Eye Filmmuseum en krijgt een werkplek aan het IJ. Netwerk Filmeducatie is een subteam van Eye Educatie en heeft als missie om film(educatie) een vaste plek te geven in het onderwijs. Daar werken we met honderden leden in het hele land heel hard aan. Tijdens je stage ontdek je onze strategieën om dat voor elkaar te krijgen, en ga je zelf aan de slag met o.a social media om mee te helpen film een zichtbare plek te geven in het onderwijs. Je neemt deel aan de vergaderingen en werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Het is belangrijk dat het je leuk lijkt om je in de doelgroep (de leraar) te verplaatsen en affiniteit hebt met film en educatie. Het is fijn als je handig bent met het bewerken van (bewegend) beeld en goed bent met tekst. Exacte periode is bespreekbaar.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal Je hebt gevoel voor beeld Je kunt je in de doelgroep (leraar) verplaatsen Je bent een goede schrijver Je hebt een creatieve geest Je hebt affiniteit met film

Wat biedt het bedrijf?

Je leert de organisatie van binnenuit kennen en maakt onderdeel uit van een enthousiast team van zes medewerkers en twee stagiaires. Binnen de (relatief grote) afdeling Educatie van Eye Filmmuseum (20 personen) hebben wij een klein, fijn en hecht subteam (6 - 8 personen). We lachen veel, sparren veel met elkaar, lunchen vaak samen aan het IJ en gaan soms ook samen naar de film. Je krijgt een stagevergoeding en kunt natuurlijk gratis naar de film plus een vriend(in) en naar de mooie tentoonstellingen in Eye. Ook word je uitgenodigd voor openingen en feestelijke special events.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder