Hotel BOAT&CO Stage lopen bij het tofste restaurant van de Houthavens? Dat kan! Wordt F&B stagiair bij VESSEL!
We willen je graag meenemen in een dag van de F&B stagiair bij VESSEL! Jij start de dag met een lekkere kop koffie en bespreekt de reserveringen en events van die dag met je collega’s. Zo weet jij wanneer de koffie break klaar moet staan en serveer jij ondertussen de gasten hun ontbijt, lunch of diner. De vaste gast komt bij je aan de bar zitten en jullie kletsen over wat er te doen is in Amsterdam dat weekend. Gelukkig weet jij als geen ander welke evenementen er plaatsvinden en welke foodfestivals echt de moeite waard zijn. Jouw grapjes zorgen ervoor alle gasten de toko met een glimlach verlaten en dat zij morgen het liefst weer bij je terug komen. Je denkt mee met de gast en bent proactief. Zowel in handelen en meedenken als in het vergaren van productkennis. Een unieke culinaire ervaring met verrassende smaken of ontspannen genieten van heerlijke gerechten zonder poespas? Bij Vessel – met prachtig uitzicht over het IJ – kun je terecht voor beiden!
Naar wie zijn wij op zoek?
Als F&B stagiair(e) ben jij een natural host! Herken je jezelf in het volgende? Een sprekende persoonlijkheid die nu al staat te springen om te beginnen; Een natural host. Iets vragen is niet nodig, je hebt het al gedaan. Je hebt goede communicatie vaardigheden. In English as well. Een flexibele houding en collegiale inzet want de business gaat 24/7 door; Jij kent Amsterdam écht, je kan de leukste en ook de niet-toeristische hotspots delen met de gasten;
Wat biedt het bedrijf?
What’s in it for you? Een lekkere stagevergoeding van €600,- bruto per maand. Gratis gebruik van onze gym + er worden bootcamp & padel lessen aangeboden. Hotel Employee Rate programma, wat betekent dat je korting kan ontvangen bij +2000 hotels wereldwijd. Inhouse experience; ervaar het hotel waar je werkt als een gast. Bonus voor het aanbrengen van vrienden. Friendly voucher; laat jouw vrienden en familie meegenieten van onze hotels. 1 extra ‘me-time’ day en een ‘community’ day The July is een snel groeiende hotelgroep met plannen to conquer the world. 20% discount in onze restaurants. Personeelsborrels en uitjes om (nooit) te vergeten.
Wat ga je leren?
- Treedt op als aanspreekpunt voor klant/gast/reiziger/bezoeker
- B1-K1-W1 Ontvangt de klant/gast/reiziger/bezoeker
- B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant/gast/reiziger/bezoeker
- B1-K1-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
- B1-K1-W4 Signaleert en behandelt klachten
- B1-K1-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten
- Voert administratieve processen uit
- B1-K2-W1 Houdt de voorraad bij
- B1-K2-W2 Verzamelt en verwerkt informatie
- B1-K2-W3 Houdt de administratie bij
- Organiseert en voert activiteiten uit
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K3-W1 Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K3-W2 Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K3-W3 Begeleidt activiteiten
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K3-W4 Rondt de activiteit af
- Werkt in de gastvrijheidsbranche
- B1-K4-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K4-W2 Neemt reserveringen aan en adviseert de gasten
- B1-K4-W3 Adviseert gasten en registreert de bestelling
- B1-K4-W4 Maakt dranken serveergereed
- B1-K4-W5 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K4-W6 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K4-W7 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- B1-K4-W8 Voert afrondende werkzaamheden uit
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat