Hotel Twenty Seven Amsterdam Butler Trainee
A fantastic opportunity presents itself for hospitable top people who want to take service to a higher level. Do you work in a hotel and would you like to spend more time with your guests or would you like to mean more and be a bigger part of the guest experience, then this vacancy is for you. As a trainee Butler you are trained to fully care for every guest from before arrival to after departure. The best people in the business will teach you how to serve food in the intimate setting of a suite, take laundry, run a bath, coordinate reservations and many other things. You will be trained to be the single point of contact for the guest and gain the confidence to consistently provide personal service at the highest level.
Naar wie zijn wij op zoek?
- Knowledge of and strong affinities with a 5 star environment (in various departments is an advantage); - You speak several languages; - Relevant diplomas are an advantage; - You are flexible; - You are disciplined; - You have a neat appearance; - Knowledge of Amsterdam is an advantage; - You are eager to learn; - You are a team player.
Wat biedt het bedrijf?
- Gain the opportunity and freedom to pursue your dream; - A workplace on Dam Square in Amsterdam! - Monitoring various departments; - Support from us and training to realize this dream together; - Learning from the best in their profession; - Inspiring location and working environment.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers