Marketing & Communication Specialist

Jaspers Media Marketing & Communicatie stage in hartje Amsterdam bij o.a. de grootste bierwebsite van Nederland

Je werkt aan de content van verschillende websites van Jaspers Media (bijvoorbeeld www.biernet.nl, www.luier.nl, www.flap.nl). Ook heb je contact met bezoekers en denk je mee over strategieën om websites van Jaspers Media nog bekender te maken. Wat ga je doen? - Je schrijft artikelen over verschillende onderwerpen - Je beheert verschillende sociale media kanalen - Je helpt mee met het schrijven van de wekelijkse nieuwsbrief die wordt uitgestuurd naar zo'n 5.000 leden - Je levert input voor de ontwikkeling van de verschillende websites - Je onderhoudt contact met bezoekers en geeft ondersteuning bij vragen en voorkomende problemen - Je denkt mee over promotie- en marketing acties en voert deze uit Bij Jaspers Media heerst een informele, gezellige werksfeer. Het team is relatief klein, waardoor beslissingen snel kunnen worden genomen en je bij deze beslissingsprocessen wordt betrokken.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Talent voor taal - Gestructureerd werken - Sociaal in de omgang - Leergierig - Basisvaardigheden Marketing & Communicatie - Zelfdiscipline - Liefde voor bier is een pre

Wat biedt het bedrijf?

Bij Jaspers Media heerst een informele, gezellige werksfeer. We houden van een potje Beer Pong op zijn tijd en tijdens de vrijdagmiddagborrel krijg je de gelegenheid om verschillende biertjes te proeven. Het team is relatief jong en als stagiaire marketing & Communicatie ga je werken aan de content van Biernet.nl en/of Luier.nl, Flap.nl, Bier-koerier.nl. Naast je stagebegeleider zul je ook samenwerken met minimaal één collega stagiaire. Verwacht een stage waar je als volwaardig lid van het team functioneert en veel zult leren op het gebied van (online) marketing, SEO en het werken op een redactie.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder