Klein Kalfje
De koksopleiding op niveau 2 is een echte praktijkopleiding. Je gaat stage lopen en werkend leren. Tijdens de stage leer je: Mise en place maken (voorbereidende werkzaamheden) Recepten aanpassen Gerechten bereiden met de juiste producten Werkruimtes, gereedschappen en machines schoonmaken Benodigde producten bestellen, in ontvangst nemen, controleren en opslaan Keukenadministratie
Naar wie zijn wij op zoek?
Je moet kunnen samenwerken en beschikken over een servicegerichte houden ten opzichte van de gasten. Het is ook belangrijk dat je beschikt over handigheid in de keuken.
Wat biedt het bedrijf?
Restaurant Klein Kalfje is de juiste gelegenheid om te genieten van datgene wat het leven mooi maakt. Smakelijk eten, fijne wijnen, sfeervolle inrichting en een prachtig, direct aan de amstel gelegen, terras. Door onze jarenlange ervaring, diversiteit en flexibiliteit zijn wij uitstekend in staat feesten, partijen, bedrijfsborrels of recepties tot in de puntjes te verzorgen.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit