Office & Management Support Specialist

LIWYN BV Fanatieke en enthousiaste student die zich graag bezig houdt met ondersteuning van artiesten in de dance scene

LIWYN Artist Agency, gevestigd in Amsterdam, is het internationale boekingskantoor van artiesten zoals David Penn, Low Steppa, Housequake (Roog & Erick E), Guz en Funkerman. Wij werken nauw samen met festivals, clubs, poppodia, merken en evenementenbureaus en regelen optredens voor dj's en mc's. Je zult taken uitvoeren in de zakelijke dienstverlening en treedt op als aanspreekpunt voor klanten (en artiesten). Ook verwerk je gegevens (bijv het invoeren van opties in ons boekingssysteem met software programma) en verzorgt zakelijke communicatie. Een stukje office & management support is ook onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden, net als administratieve en financiële zaken (zoals het versturen van contracten, aanmaken van facturen en opvolgen van betalingen). Je ondersteunt / bent mede verantwoordelijk voor de organisatie van (interne) bijeenkomsten zoals bijv. meetings met artiesten en/of klanten alsmede tijdens evenementen die wij organiseren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een enthousiaste fanatiekeling die affiniteit heeft met muziek, evenementen met name in de dance scene. Je bent accuraat, creatief en zelfstandig. Je kunt goed plannen en organiseren, bent stressbestendig, flexibel en je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken. Er wordt verwacht dat er zeer accuraat wordt gewerkt met een pro actieve werkhouding. Sales én social media spreken je aan. Kun je naast Office overweg met verschillende programma’s zoals ChatGPT, heb je interesse in AI en vind je het leuk om ontwerpen te maken in Canva, VistaCreate? Maak je gebruik van Social Networks en heb je ervaring met WordPress en SEO? Kun je jouw creativiteit kwijt in het schrijven van compacte nieuws items en lijkt het je leuk om onze artiesten actief te promoten?

Wat biedt het bedrijf?

Een leerzame, veelzijdige leerplaats in een gezellig kantoor op korte afstand van Amsterdam Centraal station. Met het Buiksloterweg pontje ben je binnen 2 minuten in het bruisende Noord waar ons kantoor zich bevind in het pand van A Lab. Er is een gezellige koffiebar op de begane grond waar je een lekker hapje en drankje kunt kopen. Je kunt mee naar festivals en andere optredens van de artiesten. Er is een natuurlijk een ruime stagevergoeding van EUR 750 per maand.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Voert office & management support uit
  • P3-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P3-K1-W2 Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information
  • P3-K1-W3 Handelt administratieve en financiële zaken af
  • P3-K1-W4 Organiseert interne bijeenkomsten

lees verder