Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Mövenpick Hotel Amsterdam Gastheer/Gastvrouw leerplek (restaurant of bar)

Zou je graag onze Mövenpick producten willen verkopen? Kun je de beste wijnen aanbevelen aan onze gasten? Wil je graag een F&B expert worden? Dan kan dit de stage zijn voor jou! • Bedienen van gasten • Opnemen van bestellingen • Klaarmaken en serveren van (drank) bestellingen • Opmaken van rekening en afrekenen met gasten • Afruimen en opdekken van tafels • Voorbereidende werkzaamheden De stage kan plaatsvinden in het Restaurant of onze Hotel Bar

Naar wie zijn wij op zoek?

• MBO opleiding gastheer/Gastvrouw Niveau 2, 3 of 4 • Enthousiast, gastvriendelijk en flexibel • Zelfstandig en proactief • Teamplayer • Beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal is vereist

Wat biedt het bedrijf?

• 32,15-urige werkweek • Een leerlingensalaris volgens het Horeca CAO • 21 vakantie dagen per jaar • Zondag toeslag van 5% en nacht toeslag van 20% • Werken in een jong team met enthousiaste collega’s • Werken in een hotel (keten) met vele toekomstplannen • Uniform en wasservice vanuit het hotel • Tijdens stage uitstekende mogelijkheden voor interne trainingen en scholing. • Volop doorgroeimogelijkheden binnen Mövenpick Hotels en Resorts na je leerjaar • Personeelskorting op overnachtingen in Movenpick hotels en F&B outlets

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder