Manager / ondernemer horeca

Maritim Hotel Amsterdam

Als een Front Office Trainee draai je mee met het Front Office team. Voor jou is inchecken meer dan alleen het overhandigen van de kamersleutel. Je leert hoe je elke gast hartelijk verwelkomt en ze het gevoel te geven dat ze de enigen zijn op wie je vandaag hebt gewacht. Je gaat leren hoe je de juiste informatie over onze faciliteiten en ontbijttijden kan afstemmen aan de wensen van de gast. Daarnaast ga je leren hoe je moeiteloos de benodigde details kunt geven, zelfs voor ze beseffen dat ze die nodig hebben.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een proactieve leerling die graag wilt leren en groeien, iemand die aan het begin van zijn carrière staat. Je bent enthousiast om iedere dag onze gaste te helpen met al hun mogelijke wensen en daarnaast ben je een echte teamplayer. Communicatie is een van jouw krachten en je probeert altijd om de ‘guest experience’ te optimaliseren, vanaf de aankomst tot vertrek sta jij voor onze gasten klaar.

Wat biedt het bedrijf?

Maritim Hotel Amsterdam is het nieuwste hotel van Amsterdam, die haar deuren midden 2024 opent. Het hotel heeft 579 hotelkamers verspreidt over 33 verdiepingen met 25 evenementen ruimtes in verschillende grootte waaronder twee balzalen. Daarnaast vind je 5 bruisende horecagelegenheden waaronder een rooftop restaurant en bar met een prachtig uitzicht over heel Amsterdam. M’IJ Spa & Retreat samen met de 24/7 shop local winkel maken het hotel compleet.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder