Manager / ondernemer horeca

NH City Centre NH CITY CENTRE AMSTERDAM

As a Front Office Trainee you are one of the most important representatives of the hotel. You are (partly) responsible for providing a great experience for every hotel guest. After a training period, you will check in and out independently and you perform all administrative actions that are necessary to successfully manage a Front Office in a hotel. You maintain close contact with the guests, answer all their questions and provide them with a variety of information. You will also learn skills in the field of upselling and complaint handling. And most important, you will create a great team atmosphere so all guests are welcomed with a smile.

Naar wie zijn wij op zoek?

Who are you? Are you an approachable person? Do you get energy from working with (international) guests? Are you accurate, flexible and do you have a perfect command of the Dutch and English language? Do you always strive for perfect service? Do go through life with lots of humor?

Wat biedt het bedrijf?

What do we offer? We understand that people make the difference, and this is reflected in the outstanding benefits we offer our employees whilst pursuing an exciting career in the dynamic hospitality industry! NH Hotel Group: a world of possibilities! In addition to the gross placement fee of € 650.- NH Hotel Group offers the following benefits to trainees. Special employee rates: staying in NH hotels worldwide! NH University: excellent training and (international) development opportunities Invite family and friends to stay at NH Hotels Great career opportunities!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder