Gastheer / -vrouw

Nomad aan het IJ Word een Culinaire Wereldreiziger bij Nomad aan het IJ!

Wat Nomad aan het IJ biedt aan een Service Medewerker: Een inspirerende werkomgeving: Werk in een prachtig restaurant aan het IJ met een uniek concept dat draait om passie voor eten en gastvrijheid. Hier word je onderdeel van een team dat streeft naar kwaliteit en verbinding. Persoonlijke groei en ontwikkeling: Trainingen en workshops gericht op gastvrijheid, productkennis, en service excellence. De kans om nieuwe vaardigheden te leren, zoals wijn- en spijscombinaties en het vertellen van de verhalen achter onze gerechten. Mogelijkheden om door te groeien binnen onze organisatie. Flexibiliteit en balans: Werktijden die aansluiten bij jouw behoeften, met ruimte om werk en privé in balans te houden. Geen strakke tijdschema's tijdens de dienst: jij bepaalt samen met de gasten het tempo van de avond. Een betrokken en warm team: Werk samen met gepassioneerde collega's die van elke werkdag een inspirerende ervaring maken. Bij Nomad kom je binnen als medewerker, maar voel

Naar wie zijn wij op zoek?

vaardigheden: Basiskennis van bediening en service (voor studenten is motivatie om te leren belangrijker). Interesse in eten, drinken en het ontdekken van wereldse smaken. Een proactieve houding: je ziet wat er moet gebeuren en handelt hiernaar. Nice-to-have vaardigheden: Ervaring in de horeca of bediening. Kennis van wijnen en wijn-spijscombinaties. Creativiteit en initiatief: nieuwe ideeën voor een betere gastbeleving zijn altijd welkom. Bij Nomad zoeken we mensen die een glimlach op het gezicht van onze gasten willen toveren en zelf plezier halen uit wat ze doen. Herken jij jezelf hierin? Dan kijken we ernaar uit om je te ontmoeten!

Wat biedt het bedrijf?

Wat Nomad aan het IJ biedt aan een Service Medewerker: Een inspirerende werkomgeving: Werk in een prachtig restaurant aan het IJ met een uniek concept dat draait om passie voor eten en gastvrijheid. Hier word je onderdeel van een team dat streeft naar kwaliteit en verbinding. Persoonlijke groei en ontwikkeling: Trainingen en workshops gericht op gastvrijheid, productkennis, en service excellence. De kans om nieuwe vaardigheden te leren, zoals wijn- en spijscombinaties en het vertellen van de verhalen achter onze gerechten. Mogelijkheden om door te groeien binnen onze organisatie.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op

lees verder