Leidinggevende keuken

Restaurant Vis aan de Schelde Kom werken en leren in dit unieke en beste Vis Restaurant van Amsterdam, "Visaandeschelde" bestaat niet voor niets al 25 jaar en is een begrip. Join the club en als jij goed bent, zijn wij goed voor jouw!

De student gaat volledig meedraaien in het restaurant ofwel in onze keuken. We leren je alles van A tot Z. Je productkennis zal een enorme boost krijgen op het gebied van mooie vissoorten, kreeft, kaviaar, bijzondere groentes en unieke producten en delicatessen. Je zult zelfstandig leren werken. Indien je een management opleiding volgt, zul je meekijken met onze vergaderingen en cijfer besprekingen en inkoopbeleid, planning en leidinggeven. Kortom een veelzijdige leerweg met bijzondere gasten, producten en leuke collega's met een goede vergoeding.

Naar wie zijn wij op zoek?

We hopen dat je een sociaal karakter hebt en oog voor detail. We vinden het metname belangrijk dat je toegankelijk bent en vrolijk. Wij houden van hard werken en doorzetten, hopelijk jij ook.

Wat biedt het bedrijf?

Wanneer jij goed presteert is het mogelijk om bij ons te komen werken en wellicht door te groeien naar een mooie functie binnen 1 van onze bedrijven.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder