Manager / ondernemer horeca

Sofitel Legend the Grand Amsterdam Banqueting Stagiair

Ready to live the Legend as Banqueting Trainee? Ben jij benieuwd hoe een evenement in een 5-sterren hotel gelegen in hartje Amsterdam eruit ziet? Wil jij je verdiepen in de luxe hospitality wereld? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor ons! Tijdens je stage binnen onze Banqueting afdeling, krijg je de kans om deel uit te maken van de dagelijkse werkzaamheden van het Inspired meetings team. Door mee te werken met een team dat verantwoordelijk is voor het inrichten van de zalen, de service tijdens het evenement en de afronding, maak je kennis met verschillende stijlen van vergaderopstellingen en klanten. Zakelijke bijeenkomsten, privé lunches, bruiloften, feesten - noem maar op! Ben jij klaar voor deze boeiende en leerzame stage? Sluit je dan aan bij ons enthousiaste team!

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je volgt een MBO opleiding in de richting van Hospitality - Nauwkeurig werken met oog voor detail - Bereid om te leren, toont initiatief, flexibiliteit en enthousiasme - Uitstekende Engelse vaardigheden, Nederlands is een pré

Wat biedt het bedrijf?

Het team van The Grand is jong en vol passie en motivatie. Persoonlijke groei is erg belangrijk voor Sofitel Legend The Grand Amsterdam en daarom hebben wij een fulltime Learning & Development Manager in ons hotel. Wij bieden stagiaires verantwoordelijkheid en persoonlijke coaching om je te helpen je persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. Ook is er een mogelijkheid om cross trainingen te doen op andere afdelingen om je kennis over de hotel industrie te verbreden. De stagevergoeding bedraagt €600 bruto per maand op basis van 38 uur per week. Afhankelijk van je woonplaats is een reiskostenvergoeding mogelijk en mag je onder werktijd gratis lunchen of dineren in het personeelsrestaurant.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder