Two Chefs Foodbar West Enthousiaste en leergierige leidinggevende gezocht
Als Leidinggevende bediening kom je in een enorm breed werkveld terecht, wij hebben naast een eigen Brouwerij - - een Taproom waar leuke events als Pubquizzen worden gehouden & je al onze zelf gebrouwen verse bieren op tap hebt - een Restaurant waar we op een heel leuk niveau koken - waar we graag de gast prikkelen door lekkere gerechten met een bier tasting erbij - een Private Room waar we feesten en partijen geven Kortom op vele verschillende gebieden in het horeca vak te leren & te ontdekken wat het beste bij je past. Als leidinggevende draai je uiteraard mee op de vloer, maar nog belangrijker - bereidt je de avond goed voor en help je de teams om alles goed uit te voeren door ze goed te informeren en aan te sturen. Wij bieden meerdere Trainingen aan & zullen van jou een hele goede leidinggevende maken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Er zijn voor ons twee eigenschappen enorm belangrijk, de rest leren wij je. 1. Je houdt ervan om mensen in de watten te leggen en echt service bieden, kortom mensen blij maken 2. Je bent bereidt om veel te willen leren, dus kom je bij ons ontwikkelen & leren!
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden naast een hele leuke werksfeer ook: - Veel aandacht en begeleiding - Een brouwerij - waar je zelfs je eigen bier mag brouwen - Een enorm leuk team
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan