Marketing & Communication Specialist

Bookunited B.V. Stagiair(e) Inkoop Online Touroperator

Bookunited is een online touroperator die de reizen inkoopt en samenstelt voor onder andere Traveldeal en Weekendjeweg. We zijn onderdeel van The Travel Company Holding en een snelgroeiend, internationaal georiënteerd bedrijf met een ambitieus team. Als stagiair bij Bookunited zal je stage lopen bij het inkoopteam voor internationale reizen binnen maar ook buiten Europa! Je gaat volledig meewerken met ons team, dat betekent dat je dezelfde taken zal hebben als je directe collega’s. Je stelt contracten op, vergelijkt ons aanbod met dat van concurrenten en brengt dit in kaart, onderhoudt contact met partners, werft nieuwe partners en zorgt dat alle informatie er is om een contract op te stellen. Naarmate je stage zich vordert en je hebt je draai gevonden, worden daar meer taken aan toegevoegd. Dit om het een veelzijdige en leerzame stage te maken! We zijn gevestigd in Apeldoorn en op loopafstand van het centraal station en de binnenstad. Kom jij ons team versterken?

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een enthousiast en energiek persoon die altijd het beste uit zichzelf wil halen. Jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je hebt de passie om samen met het inkoopteam onze klanten te voorzien van de scherpste aanbiedingen en de leukste reizen. Jouw Engels is in woord en geschrift goed ontwikkeld. Wie ben jij? - Je bent een enthousiast persoon en wilt graag wilt graag ervaring opdoen in de reiswereld - Je kunt zowel in teamverband, als zelfstandig werken - Je bent doortastend, flexibel en stressbestendig - Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel voor jouw taken - Interesse voor de wereld van toerisme - Je Engels is in woord en geschrift goed ontwikkeld - Je bent nauwkeurig in je werk - Je hebt ervaring met Microsoft Office (Excel, Word, Spreadsheets etc.)

Wat biedt het bedrijf?

Bookunited is een online touroperator die de reizen inkoopt en samenstelt voor onder andere Traveldeal en Weekendjeweg. We zijn onderdeel van The Travel Company Holding. We bieden een breed assortiment aan pakket- en themareizen over de hele wereld en klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Werken bij Bookunited/Traveldeal betekent werken in een snelgroeiende, internationaal georiënteerde onderneming met een ambitieus team. We zijn gevestigd in Apeldoorn en op loopafstand van het centraal station en de binnenstad. Wat bieden wij? - Een leuke werkplek in een informele werkomgeving - Werken bij een snel groeiende online reisorganisatie - Werken in een dynamische en innovatieve omgeving met een leuk en jong team - Werken op een centrale locatie in Apeldoorn - Een marktconforme stagevergoeding

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder