Marketing & Communication Specialist

Klaar om jouw stempel te drukken op de digitale wereld? Als marketing stagiair krijg je de kans om de online verkoop te stimuleren en ons merk te laten schitteren. Coördineer sprankelende marketingcampagnes, van e-mail tot betaalde advertenties. Schrijf pakkende SEO-teksten en boeiende blogs voor webshops en klanten. We stemmen de werkzaamheden af op jouw groei, zodat jij het maximale uit je stage kunt halen. Doe mee en laat jouw creativiteit de vrije loop terwijl je waardevolle ervaring opdoet in de marketingwereld!

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je volgt een MBO of HBO opleiding in de richting van marketing, communicatie of vergelijkbaar - Affiniteit met online marketing - Je kunt goed om gaan met vrijheid en verantwoordelijkheid - Je bent sociaal vaardig en je bent niet bang om je collega's om hulp te vragen - Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal - Je bent gemotiveerd en enthousiast om jezelf het bedrijf te helpen ontwikkelen

Wat biedt het bedrijf?

- Je komt terecht in een jong en gezellig team van gedreven professionals. - Een stimulerende werkomgeving waar samenwerking en creativiteit worden aangemoedigd. - Dagelijkse interacties met collega's die een passie hebben voor e-commerce en digitale marketing. - Een kans om waardevolle ervaring op te doen in het veld van online marketing en digitale strategie, met hands-on betrokkenheid bij uiteenlopende projecten. - Je maakt deel uit van een hecht en ondersteunend team van ervaren online marketeers. Samenwerking, kennisdeling en creatieve brainstormsessies zijn dagelijkse praktijk. - Een omgeving waar leren wordt aangemoedigd en gewaardeerd. Je krijgt de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden en technieken te leren, zowel door begeleiding als zelfgestuurd leren. - De ruimte om je eigen ideeën in te brengen en bij te dragen aan strategische beslissingen binnen het online marketingteam.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder