Leidinggevende bediening

De Bosberg Daadkrachtige en ondernemende leidinggevende bediening in spe gezocht

Je draagt bij aan het goed verlopen van de verschillende activiteiten die De Bosberg te bieden heeft. Dat kan het uitserveren van een overheerlijke lunch of diner met bijpassende wijn zijn, of het maken van dienstroosters of het ontvangen van gasten voor een verblijf in onze groepsaccommodatie. Het belangrijkste van de functie is dat jij het overzicht bewaart, oog hebt voor detail en over een gezonde dosis humor beschikt! Jij neemt het voortouw en zorgt samen met je naaste collega's en de medewerkers bediening dat het team draait, de taken goed verdeelt zijn en samen maken jullie het bezoek aan De Bosberg een beleving voor onze gasten. Jij weet het team te motiveren en inspireren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Representatief, sociaal, ondernemend, gemotiveerd, vernieuwend, stevig in schoenen staan, oog voor details, creatief, goed met mensen kunnen omgaan, beschikken over lef en lof

Wat biedt het bedrijf?

Hecht en jong team, gezelligheid, doorgroeimogelijkheden om bij ons te blijven werken, plezier en veel leer mogelijkheden op alle fronten.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder