Meewerkend horeca ondernemer

De Bosberg We zoeken een leerling met ondernemersskills en een enorm gevoel voor gastvrijheid!

Je werkt met de ondernemers/eigenaren mee. Het ene moment stuur je een team aan en werk je mee in de bediening. Het andere moment verwerk je boekingen voor de groepsaccommodatie, check je gasten in en geef je rondleidingen en maak je afspraken voor een totaalpakket aan eten, drinken en slapen. Ook hoort mee werken in het appeltaarten bedrijf er bij. Roosters maken, inkoopafspraken maken, zorgen dat groepen ontvangen worden, bestellingen doen en partybesprekingen zijn onderdeel van je werk.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een ondernemende houding met vaardigheden zoals autonoom denken, samenwerken, creatief denken en problemen oplossen erg belangrijk.

Wat biedt het bedrijf?

We zijn volop in ontwikkeling. In 2010 gestart met het restaurant en de snackkiosk en vervolgens is daar in 2012 het appeltaartenbedrijf bij gekomen en onze groepsaccommodatie hebben we gebouwd, aan de boven en achterzijde van ons restaurant, in 2018. We bouwen aan een stabiel en vast team en leiden graag mensen op die zich voor langere tijd aan ons willen verbinden en ook zo zijn de contract duren opgezet. We hebben 8 vaste medewerkers en daaromheen een gezellig en jong flexibel team van studenten en vakantie krachten. Naast een salaris is er fooiverdeling, vakantiegeld en een leuk kerstpakket. We zorgen voor bedrijfskleding en bij ons betaal je niet voor je eten en drinken. De pauzes worden doorbetaald.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder