Legal, Insurance & HR Services Specialist

Ünalan Advocaten Juridisch-administratief dienstverlener gezocht!

Unalan Advocaten is een advocatenkantoor in Arnhem dat zijn diensten verleent aan particulieren en ondernemers uit het gehele land. De dienstverlening van het kantoor wordt verleend op de rechtsgebieden: familierecht, huurrecht, arbeidsrecht, verbintenissenrecht en incasso zaken. Het kantoor is momenteel op zoek naar een student-stagiair(e). Vereisten: * uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; * pro-actief, teamplayer en sociaal- en communicatief vaardig; * goede vakkennis en sterk analytisch vermogen; Middels het lopen van de stage krijg je de kans om daadwerkelijk op inhoudelijk niveau mee te werken aan echte zaken en daarmee waardevolle praktijkervaring op te doen. Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar info@unalanadvocaten.nl.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student dient nieuwsgierig en leergierig te zijn. Daarnaast verwachten wij van de stagiair dat deze graag de handen uit de mouwen steekt en liever meedoet dan ernaast zit om te kijken. In een advocatenkantoor is het vooral van belang dat de stagiair beseft dat termijnen heel belangrijk zijn, dus details zijn heel belangrijk. Verder beschikt de student over goede communicatieve vaardigheden, is nauwkeurig, flexibel, stressbestendig en heeft een goed gevoel voor humor.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn gezellig en onderling informeel. Wij bieden jou een kans om ervaring op te doen in ruil voor een enthousiaste leerplek met gezellige collega's. Er is altijd veel te doen, maar toch maken wij tijd voor elkaar. Een veelzijdige stage, waarbij je nauw betrokken bent bij spraakmakende zaken in een ontspannen en gezellige sfeer.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder