Marketing & Communication Specialist

Feestartikelenshop.com Marketing & Communication Specialist - Feestartikelenshop.com - Marketing voor winkel, webwinkel, Bol en Amazon

Als stagiaire leer je van alles over Marketing en Communicatie voor zowel onze fysieke winkel, webwinkel en platformen als Bol en Amazon. Het plannen en organiseren van Sociale Media behoort ook tot de werkzaamheden. Het verwerken van orders, retouren, klantvragen en organiseren van in- en uitgaande goederen behoort ook tot de werkzaamheden. Daarbij hoort ook het bijwerken en verbeteren van content op onze website (Feestartikelenshop.com), Bol en Amazon. Denk hierbij aan het verbeteren en maken van foto's en teksten. In het drukke seizoen is het mogelijk dat er in winkel geholpen moet worden met het verwerken van inkomende goederen en het helpen van klanten. Een werkdag is nooit hetzelfde en is een goede combinatie tussen computerwerk en fysiek werk. De combinatie in de werkzaamheden zorgt ervoor dat de dag snel voorbij vliegt en je een voldaan gevoel geeft aan het einde van de dag.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student moet een hands-ons mentaliteit hebben, oftewel: bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken! Daarbij is het kunnen samenwerken met collega's belangrijk. Uiteraard is een dosis humor met onze feestartikelen zeer belangrijk! Bij Marketing en Communicatie is creativiteit mooi meegenomen. Ben jij enorm creatief en wil jij dat ook toepassen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden zeer veel ruimte om te ontdekken wat jij het leukste vindt binnen Marketing en Communicatie. Bij ons in het bedrijf werk je samen met een klein team, waardoor je veel kan overleggen en de ruimte krijgt om dingen te proberen. Daarbij is het mogelijk om zelf een plek te creƫren met de onderwerpen die jij het meest interessant vindt. Na je stageperiode is het mogelijk om een (bij)baan aan over te houden met diverse doorgroei mogelijkheden!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder