Kok

De student of werknemer gaat bij ons aan de slag in de keuken. De werkdag begint met het voorbereiden. Hierbij zal de student/werknemer taken verrichten zoals, het snijden van vlees en groenten, het aanvullen van producten en het voorbakken van nasi en bami. Vervolgens zal hij/zij, wanneer er bestellingen binnenkomen, zich bezig houden met het serveren van nasi, bami en sauzen. Tussendoor verricht hij/zij werkzaamheden die op dat moment nodig zijn, zoals het snijden van uien, het maken van kipspiesjes of de voorraad in de koeling controleren. De student of werknemer leert bij ons de basis van het vak. Hij/zij leert verantwoordelijkheid te nemen en natuurlijk ook plezier te hebben in het vak.

  • locatie
    Assen
  • periode
    25-10-2021 t/m 24-10-2022
  • gewijzigd
    17 oktober 2021
  • beschikbaar
    3

Werken in de Aziatische keuken bij Happy Garden


Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Naar wie zijn wij op zoek?

De student of werknemer moet durven verantwoordelijkheid te nemen, leergierig zijn, respect tonen en geduldig zijn.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden de student of werknemer een gezellige en informele sfeer aan. Bij ons is het ook zeker mogelijk om door te groeien. Bij ons groeien werknemers door van de spoelkeuken naar het serveren van nasi en bami tot het bereiden van complete gerechten. Ook is het mogelijk om na de stage bij ons te blijven werken. Tegen die tijd zullen wij in overleg kunnen bespreken wat er mogelijk is. Verder zijn wij een hecht en gezellig team, zowel op de werkvloer als op de personeelsfeestjes die wij organiseren.

Opleiding Kok

Crebonummer: 25180
Leerweg: bol

Vergoeding

  • In overleg

lees verder