Manager / ondernemer horeca

Sijl Coffee Specialties Stageplaats: Manager / Ondernemer Horeca & Meewerkend Horeca Ondernemer bij Espressobar SIJL in Assen

Tijdens je stage bij SIJL krijg je de kans om alle aspecten van het horecaondernemerschap te ervaren. Van dagelijkse operationele taken, klantenservice, tot het meedenken over marketingstrategieën en het verbeteren van de klantbeleving. Je werkt nauw samen met ons team om niet alleen de fijne kneepjes van het barista-vak te leren, maar ook om inzicht te krijgen in het managen van een succesvolle espressobar.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Momenteel ingeschreven staat voor de opleiding Manager / Ondernemer - Horeca (25184) of Meewerkend Horeca Ondernemer (25185). - Een sterke motivatie heeft om te leren en te groeien binnen de horeca. - Flexibel, initiatiefrijk en teamgericht is. - Interesse heeft in koffie en de ambitie heeft om bij te dragen aan een unieke koffiebeleving.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt de student een rustige werkomgeving waar hij/zij aan zichzelf kan werken als ondernemer en barista. Sijl zal naar de wensen van de student luisteren en hierop inspelen. Sijl Coffee Specialties is een flexibele omgeving waar de student ook het verschil kan maken met innoverende ideeën welke met de juiste onderbouwing ook werkelijkheid worden. - Een veelzijdige stageplek waar je een breed scala aan vaardigheden kunt ontwikkelen. - De kans om praktijkervaring op te doen in een innovatieve en groeiende espressobar. - Persoonlijke begeleiding door ervaren barista's.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder