Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek

Tecned B.V. Een uitdagende en leerzame leerplaats voor elektrische enthousiastelingen.

Als je bij een Tecned gaat werken, kun je veel leren over het productieproces, de kwaliteitscontrole en de logistiek. Je kunt ook verschillende vaardigheden ontwikkelen, zoals samenwerken, probleemoplossen en nauwkeurig werken. Een werkdag bij een Tecned kan er als volgt uitzien: Je begint de dag met een korte briefing van je leidinggevende, die je vertelt wat je die dag gaat doen en op welke afdeling je gaat werken. Je kunt bijvoorbeeld werken op de afdeling montage, waar je de onderdelen in elkaar zet, of op de afdeling testen, waar je het eindproduct controleert op fouten. Je krijgt een werkplek toegewezen, waar je alle benodigde gereedschappen vindt. Je volgt de instructies die op een scherm of een papier staan, en je werkt samen met je collega’s om het werk zo snel en goed mogelijk te doen. Als je klaar bent met je taak, meld je dat aan je leidinggevende, die je feedback geeft en je eventueel een nieuwe taak geeft. Aan het einde van de dag ruim je je werkplek.

Naar wie zijn wij op zoek?

Sociaal, vriendelijk, gemotiveerd. Het kunnen overbrengen en ontvangen van informatie, instructies, feedback en advies op een duidelijke, correcte en respectvolle manier. Basisgebruik gereedschappen. Het bereid zijn om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen.

Wat biedt het bedrijf?

Tecned biedt de student de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in een technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in energieconversie. Tecned kan de student ook helpen om zijn of haar kennis en vaardigheden te vergroten, te leren van professionals en een netwerk op te bouwen. Tecned kan ook profiteren van de inzet, het enthousiasme en de frisse blik van de student. Bovendien kan Tecned zo bijdragen aan de ontwikkeling van vakmanschap en toekomstig personeel.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Doet eenvoudig metaal-, installatie- en/of elektrotechnisch werk
  • P9-K1-W1 Zorgt voor een veilige werkplek
  • P9-K1-W2 Maakt (onderdelen van) producten en halffabricaten
  • P9-K1-W3 Ondersteunt bij metaal-, elektro- of installatiewerkzaamheden
  • P9-K1-W4 Bergt gereedschap, materieel en materiaal op en voert afval af

lees verder