Restaurant Het Schaap Versterk onze keuken bij Restaurant Het Schaap!
Restaurant Het Schaap is een familiebedrijf waar met veel enthousiasme gewerkt wordt aan een mooie gastronomische ervaring voor onze gasten. Je zult in een klein keukenteam terecht komen en daar nauw samenwerken met de chef. Dit houdt in dat er voor stagiaires met de juiste werkethiek en interesses, veel verantwoordelijkheid in het verschiet ligt. Mocht je creatief aangelegd zijn in de keuken dan wordt het zeer op prijs gesteld als je je ideeën deelt en misschien samen met ons tot uitwerking brengt. Wij werken met mooie producten en streven ernaar om vrijwel alles zelf te maken (helaas door werkdruk zijn uitzonderingen hierop producten als brood en bonbons). Binnen onze keuken zijn wij ambitieus en streven wij een hoog niveau van kwaliteit en service na. Ben je nieuwsgierig geworden? Wil jij samen met ons de keuken weer naar een hoger niveau tillen? We drinken graag een keer een kopje koffie met je om eens kennis te maken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Uiteraard stellen wij kwaliteiten als zelfstandigheid, creativiteit, het kunnen werken in een klein team, nauwkeurigheid en hygiënisch werken zeer op prijs. Ieder individu heeft zo zijn of haar eigen kwaliteiten die meegebracht worden in een team. We zouden dus graag in contact komen om elkaar te leren kennen.
Wat biedt het bedrijf?
Wij zijn een familiebedrijf, daarbij hoort ook een familiare werksfeer waarin wij prettig met elkaar samen werken. Wij bieden de kans op veel persoonlijke ontwikkeling en staan open voor nieuwe ideeën en eigen inbreng. Wij richten ons vooral op een mooie diner ervaring die binnen onze regio van goed niveau is maar bieden daarnaast ook lunch, buffetten en maatwerk voor groepen aan. Indien je goed past binnen ons team en over de juiste kwaliteiten en werkethiek beschikt behoort ook een vaste aanstelling zeker tot de mogelijkheden. Tot slot zijn wij altijd op zondag en maandag gesloten.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan