Allround Assistant Business Services

Basic Theory Ontdek alle processen van een bedrijf en sluit je aan bij onze start-up! We zijn een klein team waardoor je veel verschillende taken kunt oppakken, leren en verbeteren.

Wij geloven dat de magie van fermentatie niet alleen smaakvolle voeding en dranken creëert, maar de wereld ook duurzamer en gezonder maakt. We willen mensen inspireren om heerlijke gerechten te maken met onze producten en overgebleven groentes nooit meer weg te gooien, maar te fermenteren. Door bij ons stage te lopen ondersteun je onze missie: het maken van heerlijk en gezond eten en gefermenteerde voeding terugbrengen op de kaart! Je gaat ondersteunen in en zelfstandig werken aan verschillende operationele processen zoals het registreren van voorraden, verkopen bijwerken, pakbonnen maken, orders klaarzetten en bijkomende registraties verzorgen, transport aanmelden, verkoopfacturen maken, inkoopfacturen controleren, prijslijsten verwerken en productie resultaten verwerken. Daarnaast verzorg je ook de externe communicatie zoals de nieuwsbrief, social media, mails naar klanten, leveranciers of andere contacten. En we zijn heel flexibel om je andere dingen te leren en te laten doen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Teamplayer, verantwoordelijkheidsgevoel, open mindset, flexibele houding, assertief, oog voor details, zelfstandig en oplossingsgericht.

Wat biedt het bedrijf?

Doordat we met een klein team werken krijg je veel vrijheid voor de invulling van je stage en om extra projecten op te pakken. We zullen je begeleiding bieden in je stageopdracht en klaar staan om vragen te beantwoorden. Daarnaast wordt je onderdeel van een gezellig team wat hard werkt, maar waar humor ook zeer belangrijk is. En je kunt dagelijks knuffelen met de kantoorhond! Bij een ‘match made in heaven’ wordt er gekeken of er een vacature kan worden geopend voor de sterke krachten van de stagiaire. We zien graag een hecht team wat goed samen werkt.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

lees verder